Jeugdtoernooien zaterdag 30 maart

Jeugdspelers die deze dag willen gaan schaken kunnen kiezen.

In Hoevelaken organiseert de plaatselijke schaakvereniging het 43e Open Hoevelakense Jeugdsnelschaaktoernooi.
Ik ga daar zeker heen want ik vind het gewoon het leukste jeugdsnelschaaktoernooi van de wereld. Met 7 minuten bedenktijd gaat het nou ook weer niet zo bliksemsnel. De formule is 4 ronden Amsterdams in groepjes van vier wat 12 partijen maakt. Groepsindeling is gedeeltelijk op leeftijd en gedeeltelijk op punten. Een UNIEK evenement waar ik al heel veel jaren met plezier kom !!!!
Als je helemaal precies wil weten hoe het werkt en welke prijzen er te verdienen zijn kijk dan op www.schaakvereniginghoevelaken.nl/ of vraag het mij.
Ik vertrek om 11 uur vanuit Krimpen. Belangstelling? Laat het mij weten!

Ook is er die middag in Maassluis een Grand Prix van de RSB. In ieder geval gaat Thom van Duin daar met ouders naar toe. Er is nog plaats over in de auto. Interesse ? Neem contact op met vader Frits of moeder Jacolien.

Voor beide toernooien is het inschrijfgeld 5 euro en geldt een meerijprijs van 5 ct. per km.

Theo Heukels
theo@heukels.demon.nl