Body & Brains

De SWKGroep maakt in het Jaar van Body & Brains de meesterlijke zet naar het schaken. Of eigenlijk is ‘ie heel logisch. Want als iets een uitzonderlijk positief effect heeft op het brein, is het schaken.
Je leert namelijk vooruit te denken en je nieuwe situaties voor te stellen in het spel. En daarom zijn we een toernooi gestart. Het SWKGroep schaaktoernooi is een toernooi van meesterzetten,
waarbij de aangesloten organisaties aan de slag gaan met schaken. Het doel is dat in de periode tot juni ieder kind (vanaf 4 jaar) op de locaties heeft geschaakt.

Als start van dit project hebben wij een promotiefilmpje gemaakt. Dit delen we graag met je. Uiteraard ook leuk als je het deelt. Zo kunnen we nog meer kinderen kennis laten maken met deze mooie sport.

De organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep zorgen dagelijks dat kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen de juiste handvatten en ervaringen aangereikt krijgen om zich te ontwikkelen. Door actief te zijn in kinderopvang, buurtwerk en zorg verbinden wij mensen en organisaties. Zo ontdekken zij wat hun kracht is en leren zij hoe ze deze kunnen inzetten. Hiermee helpen wij jong en oud om te kunnen functioneren in de wereld van de toekomst.

Categorieën

Geef een reactie