Sinterklaastoernooi 2020

Op maandag 30 november was ons jaarlijkse sinterklaastoernooi, dit jaar een coronaprooftoernooi.

Dit betekende een toernooi zonder vriendjes en vriendinnetjes en helaas ook zonder ouders. Dit vinden wij bijzonder jammer omdat dit juist een leuk moment is om ouders eens mee te laten kijken en vriendjes enthousiast te krijgen om lid te worden. Ondanks de maatregelen was ook dit jaar weer een enorm succes met een opkomst van 21 kinderen van onze eigen jeugdschaakafdeling. Er werd enorm gestreden om de eerste prijs wat tot de laatste ronde spannend bleef. Uiteindelijk is Daan eerste geworden. Gefeliciteerd Daan.

Voor iedereen was er een prijs of je nu eerste of laatste was. Remko was ook dit jaar weer de wedstrijdleider en heeft de indeling van de kinderen gedaan, hartelijk dank Remko.

Hieronder de eindstand van het sinterklaastoernooi.

Downloaden (PDF, 17KB)

Categorie├źn

Geef een reactie