Digitale jeugdclubavond

Beste jeugdleden,

Vanaf vandaag zullen we tot de lockdown voorbij is digitaal trainen met jullie en daarna een digitale schaakcompetitie houden. De digitale training vindt plaats met behulp van het programma Microsoft Teams van 18.30 tot 19.00 uur. De link wordt gedeeld in de app groep door Joost. We beginnen met elkaar in één groep. Joost zal daarna iedereen indelen in aparte breakout rooms met een schaaktrainer waarin dan de schaaktraining plaatsvindt. Iedere maandag zullen we bekijken welke trainers er beschikbaar zijn en welke kinderen aanwezig zijn om te trainen. We streven ernaar om je zoveel mogelijk bij je eigen trainer te laten trainen maar als de groep te groot is of je trainer is niet aanwezig kan dit dus wisselen. Michel zal een link delen van het programma Lichess zodat we van 19.00 tot 20.00 uur kunnen spelen.

Wij hebben er zin in en hopen dat jullie er vanaf vanavond digitaal bij zijn.

Hartelijke groeten,

Harold, Joost, Michel, Frits en Jacolien

Categorieën

Geef een reactie